Сияещо лице и кожа, лъскава коса и здрави нокти, активен и изпълнен с приключения начин на живот – не мечтаем ли всички за това? Ако се припознавате в тази мечта, ние можем да ви помогнем да я сбъднете. Нашата магическа формула Bio Active Collagen Max ще остави във ваши ръце единствено да изберете приключенията, в които да се впуснете...

Bioactive Collagen Max e комбинация от колаген, хиалуронова киселина и инулин от цикория. Ето и малко повече подробности за съставките и техния ефект върху организма.

Колагенът е основен компонент на човешкото тяло и представлява около 30% от общия ни телесен протеин. Той играе важна роля за подвижността на ставите, здравината на костите, мускулите, връзките и сухожилията, а освен това допринася за гладка кожа, лъскава коса и здрави нокти. Колагенът е един от основните структурни протеини на съединителната тъкан, а също така и на кръвоносните съдове, междупрешленните дискове, кръвно-мозъчната бариера, роговицата, дентина и чревната стена. Поради всеобхватното му действие, той е жизненоважен компонент на цялото ни тяло.
Специфичните колагенови пептиди на Bioactive Collagen Max активират растежа на нов хрущял чрез стимулиране на клетките, което спомага за облекчаване на ставния дискомфорт и прави ставите подвижни. Според публикувани изследвания, перорално приетият Bioactive Collagen Max се абсорбира в червата и се натрупва в хрущяла. Приемът му стимулира статистически значимо повишаване на метаболизма на хрущялната тъкан.

Ефектът на колагеновия пептиден комплекс е допълнен от хиалуроновата киселина. Най-важната й способност е да задържа водата в клетките като се свързва с голямо количество водни молекули и задържа вода 1000 пъти по-голяма като количество от собственото си тегло. Добрата хидратация води до по-малко бръчки, увеличава кожната еластичност, изравнява кожната повърхност и редуцира целулитът. Тъй като с възрастта количеството й в човешкия организъм намалява, е от изключително значение да си я набавяме ежедневно, за да бъдем по-млади, активни и подвижни. Изследвания показват, че при прием на Bioactive Collagen Max кожата е по-стегната и гладка, бръчките намаляват, редуцира се и целулитът, ноктите се заздравяват, а косата става по-лъскава и жива. Резултатите са налице само след няколко седмици.

Красотата и здравето идват отвътре. Ето защо приемът на добавката Bioactive Collagen Max, комбинираща колаген и хиалуронова киселина са първата стъпка към сияен външен вид, а също така и към по-активен начин на живот. Приемът на нашата добавка директно стимулира синтеза на колаген в дермиса (средния слой на кожата) докато продуктите за външна употреба като кремове и серуми например достигат до повърхностния слой (епидермиса).

Bioactive Collagen Max обаче има и още една много важна съставка и това е инулин от цикория. Той е полимер на фруктозата и представлява растителни фибри. Редовният му прием е изключително полезен за здравето, защото подобрява чревната флора и регулира перисталтиката, намалява токсините в организма, регулира холестерола. Така намалява рискът от сърдечно-съдови заболявания, повишават се защитните сили на човек и предпазва черния дроб. Инулинът от цикория може да се приема и от диабетици. Освен това може да помогне на хора, които имат желание да се разделят с излишните килограми. Веднъж попаднал в стомаха, той набъбва и за дълъг период от време задържа усещането за ситост.
Комбинацията от активните съставки на Bioactive Collagen Max - колаген, хиалуронова киселина и инулин от цикория са формулата за здравословен, активен и динамичен начин на живот, съчетан със завидно поддържани кожа, коса и нокти.

Едно цялостно усещане за здраве и красота!