Тя комбинира, както практиките от изтока,така и иновациите от света на науката, по този начин дава гарантиран резултат с най- високо качество.

Формула съчетаваща протеини,аминокиселини и витамини от естествен произход . Допринася за поддържането на нормалното състояние на косата и скалпа. Дава допълнителен енергиен тласък и сила за бърз растеж.

Моринга, или вечното дърво. Хранителният състав на Моринга е истински впечатляващ поради високото съдържание на ценни витамини,минерали и нутритивни елементи. Всички части на растението могат да бъдат усвоени, листа, корен, цвят и особено ценното масло, добито чрез студено пресоване.

Моринга има ултра високо съдържание на витамини от групата В, известни още като „витамини на красотата“. Приемана като хранителна добавка, Моринга осигурява здраве, еластичност и тонус на кожата, балансира нервната система и повишава мускулният тонус.

Заедно с това, Моринга ускорява метаболизма, оптимизира храносмилането и улеснява разграждането на мазнините, което я прави ключов съюзник при отслабване и борба с целулит.

Ефектът от приема на Моринга далеч не се изчерпва с това. Редица научни изследвания, доказват че тя подсилва имунната система и неутрализира формирането на свободни радикали, които са основна причина за преждевременното стареене на кожата и целия организъм. Допълнителен ефект от това действие е и цялостното избистряне на кожата и намаляването на акне и други кожни проблеми. Моринга е богата на олеинова киселина, както и на ценни Омега 3 и 6 ненаситени мастни киселини, които допринасят за оптимална сърдечна функция, здрава коса и силна костна структура. Моринга е и естествен регулатор за кръвната захар и поддържа оптимално кръвно налягане, като с това подобрява здравето на цялото тяло.

Аргинин, играе ключова роля при клетъчното делене. Подобрява имунната функция. Стимулира синтеза на растежни хормони. Потиска натрупването на мазнини и намалява риска от сърдечни заболявания. Способства за увеличаване на мускулната маса и намаляване на мазнините при нормално физическо натоварване.

Л-Глутаминът е най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло. Тя играе огромна в състава на тялото, имунната системa, възстановяване на мускулите, регенерацията и цялостното здраве. Също играе роля в изгарянето на мазнините и загубата на излишно тегло.

- Подпомага здравето на храносмилателната система, мозъка, мускулния растеж, спортните постижения, бори се с ракови образувания и ефективно регулира висока кръвна захар. Подобрява метаболизма (обмяната на веществата) и клетъчната детоксикация;

- Може да потисне нуждата от захар и алкохол;

- Подобрява състоянието на хора с диабет, като регулира кръвната захар.

Завишаването на хормона на растежа и ролята му в белтъчния синтез са само част от благоприятните действия на ценната аминокиселина. Глутаминът също помага да се намали въздействието от стреса, от фактори на околната среда и емоционалния стрес. В съчетание с повишена клетъчна активност и редовни упражнения, той намалява складирането на мазнини в организма и се наблюдава забележимо отслабване.

Биотин, витамин В7 или витамин H - "Витамин на красотата". При дефицит на този витамин кожата е суха и бледа, а косата пада и губи блясък. Помага за синтезирането на мастни киселини, аминокиселини и глюкоза. Важен е за производството на междуклетъчни ензими, за костния мозък, кръвните клетки и нервната тъкан.

Помага на метаболизма и за по-доброто усвояване на протеините. Бори стреса и намалява напрежението. Облекчава болките в мускулите след физически труд и спорт. Помага да се нормализира дейността на мастните жлези и оказва влияние върху съдържанието на мазнини в кожата. Участва в производството на колаген, който забавя стареенето и осигурява еластичността на кожата. Разкрасяващият витамин подобрява кръвната циркулация, подхранва и хидратира кожата в дълбочина, изглажда бръчките. Също така се препоръчва се като добавка и при кожни проблеми като дерматит или екзема.

Когато има недостиг на биотин, кожата е суха и бледа, а косата пада и губи блясък. Този важен витамин пoмaгa зa фopмиpaнe и поддържане нa xимичнитe структури в кератина - основния протеин в косата. Витаминът помага за бързия растеж на косата и удължава нейния живот,придава блясък и еластичност,предпазва от косопад.Спомага за намаляване на пърхота чрез активно хидратиране и подхранване на скалпа.